• Ander Nieuws!

Ander Nieuws!

Vanaf december gaan we het Anders doen bij TaarT. We gaan Open in de avond, gaan plaats bieden aan de heerlijkheden van Cas Kitchen en maken van onze toch al onderscheidende plek  een Ander Restaurant in de avond.  

De aanpassingen voor de avond maken het ook mogelijk overdag een uitgebreidere menukaart te voeren. Naast de ontbijt hotspot, die we al zijn, de kunstlerische plek voor heerlijke Taarten en de beste koffie van Maastricht gaat ook onze lunchkaart meerdere toevoegingen krijgen.

Het is een wens, die we al langer koesteren en wij zijn dan ook superblij met de samenwerking/ partnerschap met Cassandra Wintgens. De vriendschappen tussen de eigenaren en Cas gaan lang terug, toen we allen nog leerlingen bij Camille Oostwegel waren.  

Na de succesvolle zaken die Cas in Berlijn en Sri Lanka neer heeft gezet moet haar terugkomst naar Nederland en de samenwerking die nu ontstaat wel gezien worden als een groot cadeau. We hebben er dan ook ongelofelijk veel zin en vertrouwen in.

Vanaf vrijdag 1 december zijn we ook in de avond geopend. Reserveer je snel?

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe menukaart! Als grootste opvaller, er staat brood op! We wilden het al die tijd niet, wij serveren overheerlijke quiches en Tarte Flambé maar te veel mensen vragen simpelweg om brood. Dus bij Taart hebben we vanaf vandaag brood, in oer varianten.

Op onze ‘To Go prijzen’ krijg je vanaf vandaag standaard 20% korting. Dit geldt niet voor onze dranken. Dus kwam je eerst binnen lopen voor een aantal stukjes Taart en betaalde je gewoon de winkelprijzen. Trek er vanaf vandaag maar een vijfde af!

Mijn Taartprijzen veranderen. In grote lijn heb ik drie verschillende prijsklassen. Mijn duurste wordt € 0,30 goedkoper, waardoor mijn duurste taartstukje € 5,20 gaat kosten. Mijn tweede categorie gaat € 4,70 kosten. De derde blijven gelijk, gemiddeld € 3,50. Mijn variatie luxe cup cakes tenslotte kosten vanaf vandaag een dubbeltje minder, namelijk € 2,90. Aan mijn bestelprijzen verandert niets en natuurlijk blijven ook de staffelkortingen bij grotere afnames staan.

Vanaf vandaag probeer ik je voorst tot een bezoekje te verleiden buiten de weekenden. Iedereen weet dat ik in de weekenden uitpuil en dat het door de week vaak (te) rustig is. Dat ga ik doen met wisselende ‘Door de week aanbiedingen’, die we op maandagochtend publiceren.

Tot slot wil ik je nogmaals erop wijzen, dat je nergens in Maastricht goedkoper, uitgebreid kan lunchen dan bij ons. Voor € 15,50 eet je bij mij een uitgebreide maaltijdquiche, een grande Tarte Flambé of een uitgebreide broodmaaltijd met een glas wijn, gevolgd door een overheerlijk stuk TaarT naar keuze met een kop koffie!